Tuesday, December 30, 2008

PALESTIN : Kami Bersama Mu

Ya Allah begitu pedih hati ini bila mendengar penderitaan yang dialami oleh sahabat-sahabat seakidah di Palestin. Tetapi apa yang mampu kita lakukan dan apa yang telah kita lakukan??? Hanya melihat, mendengar dan kemudian membiarkan sahaja mereka tersiksa...

Wahai sahabat-sahabatku, bangkitlah, sekurang-kurangnya kita masih ada rasa kemanusiaan. Seruan jihad telah berkumandang, Intifadhah Ketiga telah dilaungkan, bantulah apa yang termampu. Bacalah Qunut Nazilah setiap subuh dan setiap masa terluang mu.

Ya Allah,Sesungguhnya kami meletakkan-Mu di batang-batang leher musuh2 kami Dan kami berlindung dengan-Mu daripada kejahatan2 mereka.

Ya Allah,Leburkanlah kumpulan2 mereka Pecah belahkan dan kacau bilaukan persatuan mereka.Goncangkan pendirian mereka Dan hantarkanlah anjing2 kamu kepada mereka.

Wahai Tuhan Yang Gagah Perkasa. Wahai Tuhan Yang Penuh Raksasa Wahai Tuhan Yang Bersifat Murka.

Ya Allah Ya Allah Ya Allah
Wahai Tuhan yang menurunkan kitab, Wahai Tuhan yang mengarakkan awan Wahai Tuhan yang menewaskan bala tentera al-ahzab, kalahkan mereka. Kalahkan mereka Kalahkan mereka Dan menangkan kami ke atas mereka.


No comments:

Post a Comment